Cuvinte magice: Vă rog! Poftim! Mulţumesc!

 
 

Joi, 22 noiembrie 2018, Asociaţia pentru Promovarea Egalităţii între Tineri ADAPTO, Asociaţia Împreună pentru Viitor Constanţa, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, AYG ROMÂNIA şi Radio Constanţa au organizat la Liceul Tehnologic ”Gheorghe Duca” în Centrul de Documentare și Informare, prima întâlnire din cadrul proiectului „Cuvinte magice: VĂ ROG! POFTIM! MULȚUMESC!”, proiect desfășurat în perioada 01 noiembrie 2018 – 31 mai 2019.

Reprezentantele celor două asociații, doamnele Trăistaru Luminița și Căruțașu Mihaela, au prezentat scopul , tematica și calendarul activităților care se vor derula pe parcursul anului școlar current și au interacționat cu elevii, antrenându-i în exercițiile de învățare.
Grupul țintă format din 15 elevi voluntari ai claselor a VII-a A și a VIII-a A, coordonați de prof. Cosor Mihaela, prof. Panait Alina şi prof. Saghin Marioara au participat la activitatea ”Ce este politețea?”, în cadrul căreia elevii au participat la o lecție interactivă menită să aducă în atenția lor ideea de politețe ca formă de respect și au răspuns la întrebări legate de bunele maniere.

Elevii  vor disemina în mod creativ informațiile în unitatea școlară.

 
 

Pagespeed Optimization by Lighthouse.